Avi-8 Flyboy Professional Automatic Assessment - Itrrrs ez, hogy érdemes megjelenik

Párommal úgy éreztük, hogy a tervezés enyhe rendetlenséget jelent. Nem fektettem volna be saját, személyes készpénzt.


Ezért meg fogjuk fordítani az időt, hogy 2021 elejét meg lehessen kezdeni. Nagy-Britanniában éppen most merültek fel közvetlenül a zárak, és a ház hőmérséklete már megkezdődött. Bármely tétel megjelenik. Bepillantunk a készülék belsejébe, és a piacon kiderül, hogy az Avi-8 új órájának tekinthető. Néhány héttel később, amelyben a Spitfire Kind háromszázan számos magasabb jutalmat kaptak tőlünk; főleg azért, mert valóban megbízható, bár friss karórának tűnt replika rolex.
Két hónappal a jövőben a házastársammal átnéztünk egy másik gyártmányt, ugyanazon „Dartmouth Brands” kültéri teraszernyő alatt: Spinnaker. Ez az akaratértékelés nem volt olyan optimista. Bár az építkezés ott volt, a megjelenésed biztosan nem volt. 


Újabban visszakapták őket, hogy egy harmadik darabot kapjanak a meggyben. Ezúttal egy Avi-8 órával rendelkezik, amely a termék vagy szolgáltatás megjelenítésén keresztül még jobban keresett a korábban megtekintett Spitfire-hez képest. Ez egy kicsit jobban megjelent, mint egy klasszikus Flieger, és a repülési örökséghez kapcsolódó további finom fröccsenések terjedtek el benne.
Ez mindannyiunk számára elérhető ma. Néhány hónapja automatizáltuk ezt a különleges vadonatúj Avi-8 Flyboy mérnököt, és nemrég adtam át egy felvételt, hogy lássam, miként hasonlít ezekhez a korábbi ajánlatokhoz. Ez a mélypontod.

CSOMAGOLÁS
Óra ugyanolyan fantasztikus, vászon megjelenésű csomagban indult, mint sok más Avi-8 típus. Ez a fajta nagyszerűnek tűnik, de nem igazán elegáns ahhoz, hogy azt gondoljuk, hogy az alapokat szükségtelenül elpazarolták a termék csomagolására, nem pedig csak az replika órák.


WATCH mérések
Pontosan az a csodálkozás, hogy a méret gyakorlatilag megegyezik azzal a Spitfire-rel, függetlenül az észrevehetően kisebb méretű tapasztalatoktól. Negyvenegy.9 mm-es méret, tizenhárom.4 mm-es mélység és 50 mm-es hordozás van, hogy képesek legyenek fülelni; amely viszonylag hagyományos méretű lehet egy pilóta órájához. A párommal azt gondolom, hogy ez a szín keveréke, hívjuk a szélességet és a letisztultabb helyzetstílust, amely biztosítja ezt a hatást. Kár, hogy ilyen sovány karjaim vannak, mert a mérésben nem szerepel, ez a speciális bit nagyon kényelmes, és felszerelés közben nem fog vibrálni.
Ez a különleges kialakítás 3 árnyalatban jelenik meg a megtakarítás előtt, ráadásul a megfelelő nevű „Mitchell” -t szállították - ez a tényleges narancssárga kapcsoló alternatíva. Amire számíthat, az igazság 316L rozsdamentes acélból készül, amely egy leginkább fedett végén látható, és a személyes Avi-8 fényes, metszett végek közel kerülnek a tényleges fülekhez. Tábornok, az igazság csak vékonyabbnak tűnik elődjükhöz képest, akiknek van némi tömege.

Kommentek
  1. Én